Díjak és elismerések, melyeket a Mystic Nails Csapata érdemelt ki


K&H Kiválósági díjat nyertünk

A Mystic Nails Hungary Kft. kezdetektől fogva a minőséget, a versenytársak közül való kiemelkedést, és a társadalmi felelősségvállalást tartotta szeme előtt, és az évek alatt ezt a szemléletet számtalan szakmai elismeréssel díjazták.
Újabb mérföldkőhöz érkezett a szegedi székhelyű cég 2021 szeptemberében: elnyerte a K&H Kiválósági díját társadalmi felelősségvállalás és környezetvédelmi fenntarthatóság kategóriában.
A díjról további információ: https://csaladivallalatok.kh.hu/k-and-h-kivalosagi-dij/
A Mystic Nails Hungary Kft. megalapítása óta kiemelten fontosnak tartja a helyi közösség támogatását és a környezetvédelem ügyét, most ezt díjazták a pályázat kiírói. A díjat a Forbes Családi Vállalatok Gálaestjén az impozáns Festetics Palotában vette át Gyimesi László, a cég ügyvezető igazgatója. Az elismerés mellett az összes díjazott szerepelni fog a Forbes 2021. októberi számában.

KH_kivalosagi_dij_mystic_nails
Négyszeres Magyar Brands

2021-ben is MagyarBrands díjazott a Mystic Nails!

Óriási büszkeség, hogy a műköröm márkák közül egyedülálló módon 2018 óta már 4. alkalommal díjazza cégünket a MagyarBrands bírálóbizottsága. Két kategóriában is megkaptuk ismét az elismerést: Kiváló Márka és Kiváló Munkáltatói Márka.
A MagyarBrands olyan hazai márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek határainkon belül és kívül, emellett a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják.
Nagyon hálásak vagyunk a bizottságnak, a vásárlóinknak és nem utolsó sorban a munkatársainknak, hogy hozzásegítenek ahhoz, hogy Magyarország egyik legtöbbet díjazott műköröm márkája legyen a Mystic Nails!

Ismét elismert munkáltató a Mystic Nails!

Óriási büszkeséggel tölt el minket, hogy nemcsak 2018-2019-ben, hanem 2020-ban is Kiváló Munkáltatói Márka díj győztese lettünk több ezer pályázó közül! A MagyarBrands 2009 óta minden évben díjazza azokat a magyar márkákat, amelyek Magyarországon születettek, vagy a létrejöttükben-alapításukban magyarok vettek részt. Ezen belül is külön díjazza Márkát mint munkáltatót.
- A kiválasztásban a zsűri azt szűri meg, hogy a márka mögött álló cég vagy vállalat gazdaságilag megfelelően stabil-e.
- Vizsgálják a munkáltató és a munkavállaló jó viszonyát.
- Hogyan alkalmazkodott a cég a megváltozott jelenlegi pandémiás helyzethez- pl. home office, munkahelyi óvintézkedések..stb.
Ezen szempontok alapján került kiválasztásra cégünk, és lett egyike a 6 díjazottnak.

ismet_elismert_munkaltato_a_mystic_nails
Háromszoros Magyar Brands

Ilyen még nem volt - 3x-os MagyarBrands Díj egy műköröm márkának

Amikor 2018-ban műköröm márkaként elsőként megnyertük a MagyarBrands díjat, álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ezt még 2x megismételjük! 2019-ben és most, 2020-ban is méltónak ítélte a zsűri cégünket, a Mystic Nails Kft-t, hogy ezzel a rangos szakmai díjjal tüntesse ki. A MagyarBrands Díj a magyar márkák ünnepe, ahol vizsgálják a márka ismertségét, reputációját, márkaépítését és pénzügyi stabilitását. Büszkék vagyunk cégünk munkatársaira, akikkel együtt dolgozunk nap mint nap azon, hogy a Mystic Nails neve egyet jelentsen a minőséggel, megbízhatósággal és a kiváló műköröm alapanyagokkal.

Kereskedelemért Díjat kaptunk 2020-ban

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara minden évben átadja a Kereskedelemért Díjat egy – a Kamara Kereskedelmi Tagozata által választott és megszavazott – megyei vállalkozó részére. 2020-ban ez a megtisztelő választás a Mystic Nails Hungary Kft. ügyvezetőjére, ifj. Gyimesi Lászlóra esett.

Kereskedelemért Díj
Családbarát munkahely

Családbarát munkahely minősítést kapott a Mystic Nails

Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy cégünk elnyerte az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt pályázaton a Családbarát munkahely minősítést. A pályázat célja azon munkahelyek pozitív értelemeben való megkülönböztetése, amelyek fontosnak tartják a minőségi munkahely megteremtését, és a harmónia kialakítását a munka és a magánélet között.


2019-ben megismételtük amit előttünk még senki soha!

2018-ban a Mystic Nails volt az első és egyetlen műköröm márka, mely MagyarBrands Kiváló Márka díjazásban részesült Magyarországon. 2019-ben ezt a bravúrt megismételtük, így már büszkén mondhatjuk, hogy kétszeres MagyarBrands márka a Mystic Nails!

Magyar Brands Kiváló Márka ×2
Magyar Brands Kiváló Márka ×2

Munkáltatóként egy a nagyon kevesek közül!

Egészen pontosan egy, azon mindössze 9 cég közül, akik 2019-ben kiérdemelték a Kiváló Munkáltatói Márka díjat több ezer pályázó cég közül.

Te is kíváncsi vagy milyen nálunk dolgozni? Kattints ide és elmondjuk neked.

Év Vállalkozója lett a Mystic Nails ügyvezetője

2019-ben a VOSZ (Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége) ifj. Gyimesi Lászlónak, a Mystic Nails Hungary ügyvezetőjének ítélte oda az Év Vállalkozója Díjat. "Egy emberként mentem a színpadra, de valamennyi munkatársamat képviseltem, hiszen ez nélkülük soha nem valósulhatott volna meg. Köszönöm nektek, büszke vagyok rátok!" - nyilatkozott ügyvezetőnk a díj átvételét követően.

Gyimesi László 2019 Év Vállalkozója
Év Széchenyi Vállakozása

Év Széchenyi Vállakozása lettünk!

Az Év Széchenyi Vállalkozása pályázatot a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kezdeményezte és indította útjára 2014-ben. Az alapítók szerint az Év Széchenyi Vállalkozása Díj egy olyan kitüntetés, mely a nyertes számára kiemelkedő társadalmi és szakmai elismerést jelent.

A díj odaítélésénél a vállalkozások teljesítményeinek három területét - a termelékenységet, a társadalmi felelősségvállalást és az újítási készséget – vizsgálják elsősorban. Az Év Széchenyi Vállalkozása Fődíjat az a cég kaphatja meg, aki a három területen összességében a legjobb teljesítményt nyújtotta az összes pályázó közül.

2019-ben a Mystic Nails Hungary Kft. elnyerte az Év Széchenyi Vállalkozása Fődíj kitűntető címet.

A díj fővédnöke: Varga Mihály pénzügyminiszter, miniszterelnök-helyettes.

A díj átadására a Magyar Nemzeti Múzeum Dísztermében került sor.

Magyarország legnívósabb termékdíját hódítottuk el 2019-ben!

A már több mint 20 éve alapított, nagy presztízsű Magyar Termék Nagydíj jogutódjaként éltere hívott Érték & Minőség Nagydíjat méltán emlegetik a legkiválóbb minőségű, igazi értéket képviselő magyar termékek elismeréseként. A rendkívül szigorú, többlépcsős, szakértői vizsgálóbizottság által felügyelt minősítési folyamat valódi garanciát jelent a díj által képviselt értékeknek. Az Érték & Minőség Nagydíj a folyamatosan ellenőrzött, kiemelkedő minőség, a kreativitás és a szakértelem védjegye, a kiválóság emblémája.

A Mystic Nails "Ahogy Kérted" gél lakk kollekciója 2019-ben kiérdemelte ezt a megtisztelő címet, köszönhetően a termékek megkérdőjelezhetetlenül magas minőségi színvonalának, eredetiségének és kreatív megvalósításának.

Büszkén mondhatjuk, hogy a Mystic Nails ebből a szempontból is a zászlóshajó szerepét tölti be, ugyanis előttünk soha egyetlen műköröm márka sem volt képes kiérdemelni ezt a kitüntető címet az elmúlt 20 év során.

A díj átadására az Országház felsőházi dísztermében került sor.

A díj fővédnöke: Dr. Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke.

Év felelős foglalkoztatója arany minősítés

A dobogó legfelső fokán: Év Felelős Foglalkoztatója - Arany Minősítés

Az OFA által életre hívott Év Felelős Foglalkoztatója Díj egy szakmailag rendkívül rangos elismerés és egyben jóleső visszacsatolás, hogy külsős szemmel is olyan munkahely vagyunk, ahol tényleg a munkavállaló a legnagyobb érték. Büszkén jelentjük, hogy 2018-ban a Mystic Nails Hungary elnyerte az Év Felelős Foglalkoztatója I. helyezésének járó díjat.

Irány az üzleti élet elit klubja: Üzleti Etikai Díjat kaptunk

Mérhetetlenül büszkék vagyunk, hogy a magyar üzleti élet elit klubjába való felvételhez méltónak találtatott cégünk. Ahogy az Üzleti Etikai Díj alapítói mondják, ez a díj egy elismerés azon cégeknek, akik képesek és hajlandóak akár saját profit érdekeiket is feláldozni annak érdekében, hogy társadalmi és környezeti szempontból magasabb rendű értékeket szolgáljanak, ezzel is példát mutatva a felelős és etikus üzleti magatartás területén.

Üzleti Etikai díj
Magyar Brands 2018

MagyarBrands Kiváló Munkáltatói márka lettünk

A Mystic Nails MagyarBrands Kiváló Munkáltatói Márka is lett egyben, mely elismerést rajtunk kívül mindössze 7 másik magyar márka tudta elnyerni az összes 3.000 pályázó közül 2018-ban. Vagyis ez a pályázó márkák mindössze 0,2%-ának sikerült csupán! Büszkék vagyunk valamennyi munkatársunkra, akikkel együtt valami igazán értékeset és maradandót alkothatunk.

Történelmi elismerés a Mystic Nails márkának

Talán méltán mondhatjuk, hogy történelmi elismerést kapott a Mystic Nails, ugyanis ezelőtt soha egyetlen magyar műköröm márka sem érdemelte ki a MagyarBrands Kiváló Üzleti Márka kitüntetést! Ez az elismerés joggal erősít meg minket, hogy szigorú és megalkuvást nem tűrő minőség iránti követelményeink - melyeket magunkkal és termékeinkkel szemben támasztunk - mind a vásárlók, mind pedig a piac többi szereplője által megbecsült és elismert törekvésünk.

Kiváló üzleti márka - Mystic Nails
OFA díjátadó

A Mystic Nails Hungary az Év Legkreatívabb Felelős Foglalkoztatója 2017-ben

2017-ben a Mystic Nails megkapta az Év Legkreatívabb Felelős Foglalkoztatója címet. A független szakmai zsűri értékelése alapján olyan korábban nem látott és a mai üzleti és munkáltatói gyakorlatban még nem alkalmazott, kreatív eszközökkel és programokkal támogatjuk a munkavállalói jólét fejlesztését, mely teljesen egyedülálló a KKV-k körében.

Habár rendkívül büszkék vagyunk ezekre a díjakra mégis úgy gondoljuk, hogy az a bizalom, melyet belénk és cégünkbe helyeznek vásárlóink, a legértékesebb díj amit valaha is elnyerhetünk és amely nem csupán büszkévé, de nagyon kivételessé is tesz minket.
Köszönjük!