Díjak és elismerések, melyeket a Mystic Nails Csapata érdemelt ki


Családbarát munkahely

Családbarát munkahely minősítést kapott a Mystic Nails

Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy cégünk elnyerte az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt pályázaton a Családbarát munkahely minősítést. A pályázat célja azon munkahelyek pozitív értelemeben való megkülönböztetése, amelyek fontosnak tartják a minőségi munkahely megteremtését, és a harmónia kialakítását a munka és a magánélet között.


2019-ben megismételtük amit előttünk még senki soha!

2018-ban a Mystic Nails volt az első és egyetlen műköröm márka, mely MagyarBrands Kiváló Márka díjazásban részesült Magyarországon. 2019-ben ezt a bravúrt megismételtük, így már büszkén mondhatjuk, hogy kétszeres MagyarBrands márka a Mystic Nails!

Magyar Brands Kiváló Márka ×2
Magyar Brands Kiváló Márka ×2

Munkáltatóként egy a nagyon kevesek közül!

Egészen pontosan egy, azon mindössze 9 cég közül, akik 2019-ben kiérdemelték a Kiváló Munkáltatói Márka díjat több ezer pályázó cég közül.

Te is kíváncsi vagy milyen nálunk dolgozni? Kattints ide és elmondjuk neked.

Év Vállalkozója lett a Mystic Nails ügyvezetője

2019-ben a VOSZ (Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége) ifj. Gyimesi Lászlónak, a Mystic Nails Hungary ügyvezetőjének ítélte oda az Év Vállalkozója Díjat. "Egy emberként mentem a színpadra, de valamennyi munkatársamat képviseltem, hiszen ez nélkülük soha nem valósulhatott volna meg. Köszönöm nektek, büszke vagyok rátok!" - nyilatkozott ügyvezetőnk a díj átvételét követően.

Gyimesi László 2019 Év Vállalkozója
Év Széchenyi Vállakozása

Év Széchenyi Vállakozása lettünk!

Az Év Széchenyi Vállalkozása pályázatot a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kezdeményezte és indította útjára 2014-ben. Az alapítók szerint az Év Széchenyi Vállalkozása Díj egy olyan kitüntetés, mely a nyertes számára kiemelkedő társadalmi és szakmai elismerést jelent.

A díj odaítélésénél a vállalkozások teljesítményeinek három területét - a termelékenységet, a társadalmi felelősségvállalást és az újítási készséget – vizsgálják elsősorban. Az Év Széchenyi Vállalkozása Fődíjat az a cég kaphatja meg, aki a három területen összességében a legjobb teljesítményt nyújtotta az összes pályázó közül.

2019-ben a Mystic Nails Hungary Bt. elnyerte az Év Széchenyi Vállalkozása Fődíj kitűntető címet.

A díj fővédnöke: Varga Mihály pénzügyminiszter, miniszterelnök-helyettes.

A díj átadására a Magyar Nemzeti Múzeum Dísztermében került sor.

Magyarország legnívósabb termékdíját hódítottuk el 2019-ben!

A már több mint 20 éve alapított, nagy presztízsű Magyar Termék Nagydíj jogutódjaként éltere hívott Érték & Minőség Nagydíjat méltán emlegetik a legkiválóbb minőségű, igazi értéket képviselő magyar termékek elismeréseként. A rendkívül szigorú, többlépcsős, szakértői vizsgálóbizottság által felügyelt minősítési folyamat valódi garanciát jelent a díj által képviselt értékeknek. Az Érték & Minőség Nagydíj a folyamatosan ellenőrzött, kiemelkedő minőség, a kreativitás és a szakértelem védjegye, a kiválóság emblémája.

A Mystic Nails "Ahogy Kérted" gél lakk kollekciója 2019-ben kiérdemelte ezt a megtisztelő címet, köszönhetően a termékek megkérdőjelezhetetlenül magas minőségi színvonalának, eredetiségének és kreatív megvalósításának.

Büszkén mondhatjuk, hogy a Mystic Nails ebből a szempontból is a zászlóshajó szerepét tölti be, ugyanis előttünk soha egyetlen műköröm márka sem volt képes kiérdemelni ezt a kitüntető címet az elmúlt 20 év során.

A díj átadására az Országház felsőházi dísztermében került sor.

A díj fővédnöke: Dr. Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke.

Év felelős foglalkoztatója arany minősítés

A dobogó legfelső fokán: Év Felelős Foglalkoztatója - Arany Minősítés

Az OFA által életre hívott Év Felelős Foglalkoztatója Díj egy szakmailag rendkívül rangos elismerés és egyben jóleső visszacsatolás, hogy külsős szemmel is olyan munkahely vagyunk, ahol tényleg a munkavállaló a legnagyobb érték. Büszkén jelentjük, hogy 2018-ban a Mystic Nails Hungary elnyerte az Év Felelős Foglalkoztatója I. helyezésének járó díjat.

Irány az üzleti élet elit klubja: Üzleti Etikai Díjat kaptunk

Mérhetetlenül büszkék vagyunk, hogy a magyar üzleti élet elit klubjába való felvételhez méltónak találtatott cégünk. Ahogy az Üzleti Etikai Díj alapítói mondják, ez a díj egy elismerés azon cégeknek, akik képesek és hajlandóak akár saját profit érdekeiket is feláldozni annak érdekében, hogy társadalmi és környezeti szempontból magasabb rendű értékeket szolgáljanak, ezzel is példát mutatva a felelős és etikus üzleti magatartás területén.

Üzleti Etikai díj
Magyar Brands 2018

MagyarBrands Kiváló Munkáltatói márka lettünk

A Mystic Nails MagyarBrands Kiváló Munkáltatói Márka is lett egyben, mely elismerést rajtunk kívül mindössze 7 másik magyar márka tudta elnyerni az összes 3.000 pályázó közül 2018-ban. Vagyis ez a pályázó márkák mindössze 0,2%-ának sikerült csupán! Büszkék vagyunk valamennyi munkatársunkra, akikkel együtt valami igazán értékeset és maradandót alkothatunk.

Történelmi elismerés a Mystic Nails márkának

Talán méltán mondhatjuk, hogy történelmi elismerést kapott a Mystic Nails, ugyanis ezelőtt soha egyetlen magyar műköröm márka sem érdemelte ki a MagyarBrands Kiváló Üzleti Márka kitüntetést! Ez az elismerés joggal erősít meg minket, hogy szigorú és megalkuvást nem tűrő minőség iránti követelményeink - melyeket magunkkal és termékeinkkel szemben támasztunk - mind a vásárlók, mind pedig a piac többi szereplője által megbecsült és elismert törekvésünk.

Kiváló üzleti márka - Mystic Nails
OFA díjátadó

A Mystic Nails Hungary az Év Legkreatívabb Felelős Foglalkoztatója 2017-ben

2017-ben a Mystic Nails megkapta az Év Legkreatívabb Felelős Foglalkoztatója címet. A független szakmai zsűri értékelése alapján olyan korábban nem látott és a mai üzleti és munkáltatói gyakorlatban még nem alkalmazott, kreatív eszközökkel és programokkal támogatjuk a munkavállalói jólét fejlesztését, mely teljesen egyedülálló a KKV-k körében.

Habár rendkívül büszkék vagyunk ezekre a díjakra mégis úgy gondoljuk, hogy az a bizalom, melyet belénk és cégünkbe helyeznek vásárlóink, a legértékesebb díj amit valaha is elnyerhetünk és amely nem csupán büszkévé, de nagyon kivételessé is tesz minket.
Köszönjük!