Csapjunk a közepébe és kezdjünk pontosan ott, ahol nagy valószínűséggel az első kérdés felmerül benned, miszerint:

„Miért épp a Mystic Nails márkát válasszam?”

Aki picit jobban beleásta már magát nemzetközi szinten a műköröm szegmens rejtelmeibe, az talán már tudja, hogy Magyarországot világszerte vezető műköröm nagyhatalomként tartják számon a minőségi, professzionális műköröm kozmetikumok területén. Nem véletlen, hiszen a legtöbb és legformabontóbb újítások, termék innovációk, legfrissebb körömépítési trendek, díszítések és technológiák zöme mind Magyarországról származik.
A Mystic Nails egy magyar műköröm márka. Sőt, nem is csupán egy a sok közül, hanem az első és ezidáig egyetlen magyar műköröm márka, mely kiérdemelte a MagyarBrands Kiváló Márka Díjat valamint Magyarország legnívósabb, több mint 20 évre visszatekintő termék nagydíját, az Érték és Minőség Nagydíjat. Úgy gondoljuk ezek az elismerések kiváló visszacsatolások, hogy szigorú minőségi követelményeink szerinti gyártó tevékenységünket a piac és a vásárlóink egyaránt nagyra becsülik és méltán lehetünk büszkék valamennyi egyedi fejlesztésünkre, melyek innen Magyarországról kelnek nemzetközi útjukra termékeink formájában.
Gyimesi Dóra és Gyimesi László Magyar Brands

Miért szeretnek minket forgalmazó partnereink?

Ami azt illeti, rendszeresen megkérdezzük őket és a válaszok az alábbiak:

  • gyors és barátságos ügyfélkezelés
  • folyamatos rendelkezésreállás
  • rugalmasság
  • kiváló kommunikáció
  • gyors és biztonságos szállítás
  • teljes és professzionális terméktámogatás
  • ingyenes termék oktatás
  • jelentős nemzetközi tapasztalat
De azt mondják, leginkább azért szeretnek velük együtt dolgozni, mert a Mystic Nails egy családi alapítású vállalkozás, mely igaz és örök emberi értékek mentén működik és alakítja saját üzleti kultúráját.

Mystic Nails csapat - A kedvenc műkörmösök napján

Nemzetközi jelenlét

A Mystic Nails márka immár a legtöbb nagy nemzetközi szépségipari szakkiállításon megjelent, olyan helyeken mint például Madrid, Milánó, Brüsszel, Belgrád, Athén, Róma, Thesszaloniki, Bukarest, Palermo, Göteborg, Stockholm, Nápoly, Budapest illetve a világ legnagyobb beauty kiállításán, a bolognai Cosmoprof Worldwide-on:

A Mystic Nails márkatermékek jelenleg már több mint 25 országban megtalálhatók.

Szeretnél Te is Mystic Nails forgalmazó lenni?


A Mystic Nails garancia!

Talán már hallottál Gyimesi Dóráról, kétszeres műköröm olimpiai bajnokról, aki azon túl, hogy a Mystic Nails megálmodója és alapítója, egyben a márkatermékek legfőbb garanciája is, hiszen egyetlen egy Mystic Nails termék sem kerülhet a kínálatba anélkül, hogy Dóra előzetesen ne tesztelte és hagyta volna jóvá. Mi nem csupán gyártunk, mi igazi értékkel és haszonnal bíró termékeket és megoldásokat kínálunk.
Termékeink egyik legfőbb előnye abból a tényből fakad, hogy valamennyi Mystic Nails portéka a saját műkörmös mester csapatunk által tesztelt és folyamatosan használt anyag és bizony ez a szakember gárda rendkívül kritikus és maximalista, ami minőségi követelményeket illeti. Ha szeretnél többet megtudni a szakmai elitünkről, látogass el a Szakmai csapatunk menüpontba további információért.

Túl jól hangzik, hogy igaz legyen? Ha nem hiszel nekünk, higgy nekik

Írj nekünk még ma és válj te is a Mystic Nails család tagjává holnap!

HVG Megbízható cég