Éppen ezért mi nem csak kollégáinkért vállalunk felelősséget.

Mystic Nails a női egészségért.

Endometriozis_adomany

Büszkék vagyunk rá, hogy ismét tudtunk tenni valamit a női egészségért! Cégünk, a Mystic Nails Hungary Kft. 200.000 Ft-al támogatta az 'Együtt könnyebb' Női egészségért alapítványt, ahol ebben a súlyos betegségben szenvedő nőket segítik oktatással és tájékoztató előadásokkal, tanácsadással. Az alapítvány munkatársai előadás keretén belül hívták fel a figyelmet a betegség tüneteire mind a céges munkatársak, mind a Műkörmösöknek Szeretettel & Szenvedélyből exkluzív, zárt csoportunkban.


Mert szeretjük az állatokat - 2022.01.19.

Örökbefogadói oklevél

2020-ban a pandémia kellős közepén cégünk úgy döntött, nemcsak az egészégügyi intézmények helyzetén próbál segíteni (amikor 100-100 db fertőtlenítőt adományozott a kiválasztott ellátó intézményeknek), hanem az olyan helyeken is, ahol a járványügyi intézkedések miatti bezárások komoly gondokat okoztak. Az egyik ilyen hely a szegedi Vadaspark volt, ahol nagyon komoly ellátási nehézséget okozott a kényszerbezárás. Mivel mi nemcsak hirdetjük, hanem valóban SZERETJÜK AZ ÁLLATOKAT, ezért nem volt kérdés, hogy segítünk. Cégünk büszke örökbefogadója lett a 3 ázsiai elefántnak: Sly, Félix és Shandinak. Nemrég lejárt a támogatás, és úgy döntöttünk, tovább folytatjuk a támogatásukat ebben az évben is. Mert hisszük: “Mindenki, aki valaha szeretett állatot tudja, milyen csodát adnak ők nekünk.”


SOS Kampány - 2021.03.29.

SOS Kampámy

A pandémia harmadik hullámában szigorú intézkedések miatt bezárások vették kezdetét a szépségiparban, többek között a műkörmösök körében is. Sajnálattal láttuk, hogy kezdő körmösök szinte az első munkanapjuk előtt zártak be vagy sikeres szalonoknak kellett lehúzni a rolót egyik napról a másikra. Valljuk, hogy nemcsak a sikeres időszakban, hanem a bajban is egymás mellett kell lennünk, ezért cégünk vezetősége úgy határozott 100 db 5000 Ft-os vásárlási utalvánnyal ,azaz félmilló Ft-tal segíti az arra rászoruló körmösöket. A Facebook-on kihirdetett pályázatra több százan jelentkeztek, közülük gépi sorsolás segítségével választottuk ki a nyerteseket. Reméljük, ha kicsit is, de tudtunk segíteni!


MN összefogás - segítsünk együtt! - 2020.03.24.

MN összefogás!

2020 márciusában, a pandémia kezdetekor senki sem tudta, hogy mi lesz. Nem tudtuk, milyen következményekkel járhat, mennyire fogja érinteni a hétköznapokat, és azt sem, hogy meddig fog tartani..Egyet tudtunk, hogy össze kell fognunk, és segítenünk kell! Tisztában voltunk azzal, hogy míg egyeseket kevésbé, addig sok körmös kollégát súlyosan fog érinteni az elkövetkezendő időszak. Ezért cégünk vezetősége elhatározta, hogy elindítja az #MNösszefogás-t, melynek keretein belül kiválasztunk 10 db körmöst, akiknek segítségre van szüksége, és egyenként 25.000 Ft-os vásárlási utalványt juttatunk el számukra. Ami a kezdeményezés érdekessége volt, hogy a közösség tagjai, tehát a műkörmösök jelölhettek maguk közül, és végül a negyedmillió forintnyi támogatás a legjobb helyre került. A kezdeményezés olyan sikeres lett, hogy a közösségen belül egymást is elkezdték támogatni feleslegessé vált eszközökkel és alapanyagokkal. Rendkívül megindító volt látni, hogy mire képes a Mystic Nails közösségének ereje!


Balack Friday vs Green Wednesday - 2020.11.25.

Green wednesday!

Mivel cégünk nem hisz az esztelen fogyasztásban, ezért úgy döntöttünk, hogy mi szembe megyünk az árral, és 2020-ban megcsináljuk a magunk "Black Friday"-át, mégpedig anélkül, hogy ezzel a környezetszennyezést növelnénk. November 25-én meghirdettük a Green Wednesday-t, vagyis a “Zöld szerdát”, aminek keretén belül az aznap beérkező webshopos rendelések esetén bruttó 20.000 Ft felett ajándékba adtunk egy fát a vásárlónknak, mégpedig úgy, hogy a nevükben a cégünk a facsemetét megvásárolja, majd 2021 tavaszán a szegedi CSEMETE környezet- és természetvédelmi egyesülettel, illetve Szeged Város Önkormányzatával karöltve el is ülteti.Tesszük mindezt azért, mert valljuk:"A földet nem a szüleinktől örököltük, hanem az unokáinktól kaptuk kölcsön."


Mover Pink – avagy Ments Manust! - 2020.09.17.

Ments Manust!

Hogy miért Mover Pink? Mert cégünk is csatlakozott a Movember kampányhoz, aminek a keretén belül felhívjuk a figyelmet a prosztatarák megelőzésére. Magyarországon évente átlagosan 4500 férfit diagnosztizálnak prosztatarákkal, közülük körülbelül 1500-an sajnos életüket vesztik ebben a betegségben. Elhatároztuk, hogy ebben az évben a férfi ügy mellé állunk, és segítjük a prosztatarák elleni harcot. Minden megvásárolt Mover Pink után 1 EUR adományt juttatunk el a Movember Egyesületnek, akik szűrések szervezésére fogják költeni az ebből befolyt adományt.


Vadaspark örökbefogadás - 2020.09.07.

Vadaspart örökbefogadás

Alapításunk óta kiemelten kezeljük a társadalmi felelősségvállalást. A jelenlegi pandémiás helyzetben különösen fontosnak tartjuk, hogy erőnkhöz mérten segítsünk. Tudomásunkra jutott, hogy a szegedi Vadasparknak egyre nehézkesebb az állatok ellátása, ezért elhatároztuk, hogy támogatjuk őket ebben a helyzetben. A támogatás egyik legnépszerűbb formáját, az örökbefogadást választottuk, aminek keretén belül a legnagyobb szárazföldi állatot, az elefántot választottuk. Nemcsak azért, mert az egyik legnagyobb körme van az állatvilágban, hanem mert alapítónk, Gyimesi Dóri kedvenc állata is ez! Támogatásunknak köszönhetően több mint 2 hónapra elegendő takarmányt tudnak beszerezni nekik! Ráadásul október 4-én, az Állatok világnapján még szülői értekezletre is hivatalosak vagyunk és ott megtudhatjuk, hogy hogy viselkedett Sly, Félix és Shandi, a 3 ázsiai elefánt védencünk. 'Mindenki, aki valaha szeretett már állatot, tudja, milyen csodát adnak nekünk!'


Fertőtlenítő adomány az I.sz. Belgyógyászati Klinikának és a Gemma központnak - 2020.04.07.

Kéz fertőtlenítő adomány

A pandémiás helyzet mindenkinek nehéz helyzetet teremtett, és sok helyről hallottuk, hogy problémát jelent a fertőtlenítő beszerzése. Ezért a Mystic Nails vezetősége úgy döntött, hogy 100-100 db saját márkás fertőtlenítőt adományoz két intézménynek: az I.sz. Belgyógyászati Klinikának és a Gemma központnak, ahol speciális igényű gyermekekkel foglalkoznak. Mindkét intézménybe nagy szükség volt a fertőtlenítőszerre és nagy örömmel fogadták a felajánlásunkat.


Find&Fight - 2019.07.01.

Find And Fight!

A Nők számunkra mindennél fontosabbak. Anyák, kolléganők, nagymamák, barátnők, feleségek vesznek körül mindenhol és velük teljes az élet! Minden család érzi a jelenlétüket és ha véletlenül gond adódik, a hiányukat is. Mi, a Mystic Nails Hungary nem bízzuk a véletlenre és Téged is arra bíztatunk, hogy Te se tedd! Hiszünk abban, hogy rendszeres szűrővizsgálatokkal, megfelelő orvosi ellátással időben felismerhető és kezelhető a melldaganat! A Find & Fight kampány keretén belül az emlődaganat megelőzésére, szűrésére szerettük volna felhívni a figyelmet, így 7 hónapon keresztül minden megvásárolt akrilgél termék árából 0,5 euro összeget ajánlottunk fel az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány számára, hogy támogassuk munkájukat a Nők egészségéért! A Fill & Form akrilgél minden színárnyalata új csomagolást is kapott erre az időszakra, hogy ezzel is emlékeztessünk Téged arra, mennyire hálásak vagyunk Neked, hogy a termék megvásárlásával Te is felhívod valakinek a figyelmét a rendszeres szűrővizsgálatokra és egyúttal segíted az alapítvány munkáját ebben a nemes küzdelemben. Büszkék vagyunk arra, hogy Te is részt veszel a rendszeres szűrővizsgálatokon és Téged is egészségtudatos vásárlóink között tudhatunk! Ne bízd a véletlenre! A támogatás végül 333.500 Ft-ot összegben került átadásra, 2019 novemberében, a Kedvenc Műkörmösök Napján.


ÁGOTA-falva - 200 új facsemete

200 fát ültetünk

Fontosnak tartjuk, hogy környezetünk védelmére nagy hangsúlyt fektessünk. A nylon táskát a törvényi szabályozást megelőzve már rég környezetbarát papírtáskára cseréltük, mely újrahasznosított papírból készült és többszöri használat után újrahasznosítható. A táska megvásárlása által értékének 50%-ával partnereink támogatják, hogy 200 új facsemetét ültessünk oda, ahol igazán nagy szükség van rá! A 200 facsemetét a Tas-Alsószenttamáson épülő ÁGOTA-falva számára ajánljuk fel!


Állami Gondoskodásban Élő És Veszélyeztetett Fiatalok Támogatásáért Alapítvány - 2018. július 12.

Ágota Alapítvány 2

Az ÁGOTA Alapítvány minden évben megrendezi az ÁGOTA tábort, mely közel 600 állami gondozásban élő gyermek számára biztosít 10 felejthetetlen napot, hogy nem mindennapi, sokszor hányatott sorsukba mosolyt, élményt és örök barátságokat biztosítson. Ebben a táborban a legnagyobb támogatást az jelenti, ha önkéntes segítőként részt vállalunk a tábor szervezésében és lebonyolításában, ahogy tette ezt ügyvezetőnk, Gyimesi László is. Laci barátságos, közvetlen és empatikus természetével azonnal belopta magát a táborozó gyermekek és az alapítvány munkatársainak szívébe, s a Mystic Nails Hungary 1.250.000 Ft értékű körömlakkal, kiegészítőkkel és díszítő termékekkel járult hozzá a tábor sikeréhez! Mivel számos gyermek életében először tapasztalhatta meg a körömlakkozás örömeit, a többszáz csillogó gyermek szempár látványa örök élmény marad számunkra is.


Állami Gondoskodásban Élő És Veszélyeztetett Fiatalok Támogatásáért Alapítvány - 2017. december 6.

Ágota Alapítvány 1

A karácsony közeledtével minden évben felmerül bennünk a kérdés, hogy partnereink együttműködését és hűségét milyen módon köszönjük meg. A korábbi évek ajándékozása alapján kiszámoljuk, milyen ajándékokat rendeljünk, ez mennyibe kerül illetve örülne-e egyáltalán partnerünk annak, amit idén kitalálunk? És itt jön a fordulat. Mi lenne, ha ezt az összeget arra szánnánk a partnereink jóváhagyásával és bevonásával, hogy azokat a gyerekeket ajándékozzuk meg, akik család nélkül élik meg a hétköznapok mellett az ünnepeket is? Mindenki arra vágyik, hogy szerettei körében, együtt ünnepeljen, mégis oly sok gyermek van, akik állami gondozásban nőnek fel. 2017. karácsonyán az állami gondozásban élő gyermek karácsonyához hozzájárulva együtt ünnepeltünk az ÁGOTA Alapítvány munkatársaival és közel 1000 állami gondozott gyermekkel.


Tappancs Állatvédő Alapítvány - 2017. november 27.

Tappancs adomány

2017. november 5-én a Kedvenc Műkörmösök Napján immár második alkalommal gyűjtöttünk adományt a Tappancs Állatvédő Alapítvány javára. Ezen a rendezvényen úgy döntöttünk, hogy amennyi adománnyal támogatják vendégeink az alapítványt a helyszínen, mi ugyanannyit teszünk hozzá, mert elkél a segítség! Belesünk a Tappancs Alapítvány áldozatos munkájába, melyet fagyban és hőségben ugyanolyan szeretettel és gondoskodással végeznek az állatbarát munkatársak. A Tappancs Állatvédő Alapítvány egy nagy beruházásba kezdett, melyhez sikerült ugyan pályázat útján támogatást szerezniük, ám ugyanannyit még pluszban össze kell gyűjteniük, hiszen így valósulhat meg egy új épület-és kennel együttes létrehozása 2018. Januárra.


Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány - 2017. május 15.

Újszülött Életmentő Alapítvány

Nap mint nap, vásárlóink és partnereink által hozzájárulhatunk ahhoz, hogy folyamatosan segítő kezet nyújthassunk a társadalmi problémák megoldását segítő szervezeteknek. Évek óta figyelemmel kísérjük és a következő módon segítjük az alábbi alapítványok munkáját: 2017-ben, cégünk 10. évfordulójára azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy május hónapban, amikor az Édesanyákat és a Gyermekeket ünnepeljük felhívjuk a figyelmet arra, hogy vannak édesanyák és édesapák, akik sokszor a születés első pillanataiban már a gyermekük életéért küzdenek. Ebben az embert próbáló és az életet meghatározó időszakban a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány minden képzeletet felülmúló alázattal és a legmagasabb szakmai hozzáértéssel segíti az újszülötteket, így a családokat is és küzdenek az életben maradásért. Egy limitált példányszámban újra piacra került termékünk árának 50%-át ajánlottuk fel a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány munkájához. Az alapítványt a felajánlással egy sav-bázis meghatározó készülék megvásárlásához segítettük hozzá.