Éppen ezért mi nem csak kollégáinkért vállalunk felelősséget.

Find&Fight

Find And Fight!

A Nők számunkra mindennél fontosabbak. Anyák, kolléganők, nagymamák, barátnők, feleségek vesznek körül mindenhol és velük teljes az élet! Minden család érzi a jelenlétüket és ha véletlenül gond adódik, a hiányukat is. Mi, a Mystic Nails Hungary nem bízzuk a véletlenre és Téged is arra bíztatunk, hogy Te se tedd! Hiszünk abban, hogy rendszeres szűrővizsgálatokkal, megfelelő orvosi ellátással időben felismerhető és kezelhető a melldaganat! A Find & Fight kampány keretén belül az emlődaganat megelőzésére, szűrésére szerettük volna felhívni a figyelmet, így 7 hónapon keresztül minden megvásárolt akrilgél termék árából 0,5 euro összeget ajánlottunk fel az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány számára, hogy támogassuk munkájukat a Nők egészségéért! A Fill & Form akrilgél minden színárnyalata új csomagolást is kapott erre az időszakra, hogy ezzel is emlékeztessünk Téged arra, mennyire hálásak vagyunk Neked, hogy a termék megvásárlásával Te is felhívod valakinek a figyelmét a rendszeres szűrővizsgálatokra és egyúttal segíted az alapítvány munkáját ebben a nemes küzdelemben. Büszkék vagyunk arra, hogy Te is részt veszel a rendszeres szűrővizsgálatokon és Téged is egészségtudatos vásárlóink között tudhatunk! Ne bízd a véletlenre! A támogatás végül 333.500 Ft-ot összegben került átadásra, 2019 novemberében, a Kedvenc Műkörmösök Napján.


ÁGOTA-falva - 200 új facsemete

200 fát ültetünk

Fontosnak tartjuk, hogy környezetünk védelmére nagy hangsúlyt fektessünk. A nylon táskát a törvényi szabályozást megelőzve már rég környezetbarát papírtáskára cseréltük, mely újrahasznosított papírból készült és többszöri használat után újrahasznosítható. A táska megvásárlása által értékének 50%-ával partnereink támogatják, hogy 200 új facsemetét ültessünk oda, ahol igazán nagy szükség van rá! A 200 facsemetét a Tas-Alsószenttamáson épülő ÁGOTA-falva számára ajánljuk fel!


Állami Gondoskodásban Élő És Veszélyeztetett Fiatalok Támogatásáért Alapítvány - 2018. július 12.

Ágota Alapítvány 2

Az ÁGOTA Alapítvány minden évben megrendezi az ÁGOTA tábort, mely közel 600 állami gondozásban élő gyermek számára biztosít 10 felejthetetlen napot, hogy nem mindennapi, sokszor hányatott sorsukba mosolyt, élményt és örök barátságokat biztosítson. Ebben a táborban a legnagyobb támogatást az jelenti, ha önkéntes segítőként részt vállalunk a tábor szervezésében és lebonyolításában, ahogy tette ezt ügyvezetőnk, Gyimesi László is. Laci barátságos, közvetlen és empatikus természetével azonnal belopta magát a táborozó gyermekek és az alapítvány munkatársainak szívébe, s a Mystic Nails Hungary 1.250.000 Ft értékű körömlakkal, kiegészítőkkel és díszítő termékekkel járult hozzá a tábor sikeréhez! Mivel számos gyermek életében először tapasztalhatta meg a körömlakkozás örömeit, a többszáz csillogó gyermek szempár látványa örök élmény marad számunkra is.


Állami Gondoskodásban Élő És Veszélyeztetett Fiatalok Támogatásáért Alapítvány - 2017. december 6.

Ágota Alapítvány 1

A karácsony közeledtével minden évben felmerül bennünk a kérdés, hogy partnereink együttműködését és hűségét milyen módon köszönjük meg. A korábbi évek ajándékozása alapján kiszámoljuk, milyen ajándékokat rendeljünk, ez mennyibe kerül illetve örülne-e egyáltalán partnerünk annak, amit idén kitalálunk? És itt jön a fordulat. Mi lenne, ha ezt az összeget arra szánnánk a partnereink jóváhagyásával és bevonásával, hogy azokat a gyerekeket ajándékozzuk meg, akik család nélkül élik meg a hétköznapok mellett az ünnepeket is? Mindenki arra vágyik, hogy szerettei körében, együtt ünnepeljen, mégis oly sok gyermek van, akik állami gondozásban nőnek fel. 2017. karácsonyán az állami gondozásban élő gyermek karácsonyához hozzájárulva együtt ünnepeltünk az ÁGOTA Alapítvány munkatársaival és közel 1000 állami gondozott gyermekkel.


Tappancs Állatvédő Alapítvány - 2017. november 27.

Tappancs adomány

2017. november 5-én a Kedvenc Műkörmösök Napján immár második alkalommal gyűjtöttünk adományt a Tappancs Állatvédő Alapítvány javára. Ezen a rendezvényen úgy döntöttünk, hogy amennyi adománnyal támogatják vendégeink az alapítványt a helyszínen, mi ugyanannyit teszünk hozzá, mert elkél a segítség! Belesünk a Tappancs Alapítvány áldozatos munkájába, melyet fagyban és hőségben ugyanolyan szeretettel és gondoskodással végeznek az állatbarát munkatársak. A Tappancs Állatvédő Alapítvány egy nagy beruházásba kezdett, melyhez sikerült ugyan pályázat útján támogatást szerezniük, ám ugyanannyit még pluszban össze kell gyűjteniük, hiszen így valósulhat meg egy új épület-és kennel együttes létrehozása 2018. Januárra.


Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány - 2017. május 15.

Újszülött Életmentő Alapítvány

Nap mint nap, vásárlóink és partnereink által hozzájárulhatunk ahhoz, hogy folyamatosan segítő kezet nyújthassunk a társadalmi problémák megoldását segítő szervezeteknek. Évek óta figyelemmel kísérjük és a következő módon segítjük az alábbi alapítványok munkáját: 2017-ben, cégünk 10. évfordulójára azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy május hónapban, amikor az Édesanyákat és a Gyermekeket ünnepeljük felhívjuk a figyelmet arra, hogy vannak édesanyák és édesapák, akik sokszor a születés első pillanataiban már a gyermekük életéért küzdenek. Ebben az embert próbáló és az életet meghatározó időszakban a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány minden képzeletet felülmúló alázattal és a legmagasabb szakmai hozzáértéssel segíti az újszülötteket, így a családokat is és küzdenek az életben maradásért. Egy limitált példányszámban újra piacra került termékünk árának 50%-át ajánlottuk fel a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány munkájához. Az alapítványt a felajánlással egy sav-bázis meghatározó készülék megvásárlásához segítettük hozzá.