Karrier
Gyimesi László

A Mystic Nails mint munkahely

Sokszor kérdezik tőlem, hogy mi a sikerünk titka. A válaszom egyértelmű: a munkatársaim!

Mégis mikor férfikörökben érdeklődnek, mit is csinálok pontosan egy műkörmös cég vezetőjeként, muszáj némi hasonlattal élnem, hogy picit érthetőbbé tegyem.

Szóval elmondom hogyan is működik ez… Az én olvasatomban ez a vállalkozás olyan, mint egy Forma 1-es csapat. Folyamatos innováció, állandó alkalmazkodókészség, kockázatvállalás és hihetetlen egyéni és csapatteljesítmények sokszor kusza összessége. Viszont egy dolgot mindig is tisztán látok: ebben a csapatban nem én vagyok a pilóta, de még mennyire nem. Nem én vagyok a csapat vezetője sem, sőt még csak a bokszutcai brigád tagja sem vagyok. Ugyanis mindenki sokkal jobban tudja és teszi a dolgát a helyén, mint arra én valaha is képes lennék. Én csupán a Safety Car vagyok, aki ha olaj kerül a pályára, bejön a mezőny elé, utat mutat míg elhárul a veszély és utána kiáll a forgalom útjából, mert tudja jól, hogy nélküle sokkal gyorsabb a futam.

A sikerünk titka, hogy tele vagyunk jobbnál jobb pilótákkal, csapattagokkal és csapatvezetőkkel, akik a maximumot hozzák ki magukból és egymásból nap mint nap. Ha pedig véletlen akadály kerül a pályára, jövök és utat biztosítok nekik. Így működünk mi, ez a Mystic Nails sikerének a titka.

Mit gondolsz, Te is beleillesz ebbe a kivételes csapatba? Akkor az alábbi videóban elmondom neked, mire számíthatsz nálunk.

Gyimesi László
Ügyvezető igazgató

Gyimesi László

Így látják azok, akik már velünk vannak.

Csapatunk létszáma

Elfogyasztott ingyen KV-k száma (becsült)

10-es skálán céges masszőrünk minősítése

fiúk százalékos aránya

Mystic Nails Team

Meghirdetett állásaink:

Informatikai Support
Informatikai Support

Jelenzkezz hozzánk Informatikusnak
Jelentkezz Informatikusnak!

Részletek & jelentkezés