Karrier
Gyimesi László

A Mystic Nails mint munkahely

Sokszor kérdezik tőlem, hogy mi a sikerünk titka. A válaszom egyértelmű: a munkatársaim!

Mégis mikor férfikörökben érdeklődnek, mit is csinálok pontosan egy műkörmös cég vezetőjeként, muszáj némi hasonlattal élnem, hogy picit érthetőbbé tegyem.

Szóval elmondom hogyan is működik ez… Az én olvasatomban ez a vállalkozás olyan, mint egy Forma 1-es csapat. Folyamatos innováció, állandó alkalmazkodókészség, kockázatvállalás és hihetetlen egyéni és csapatteljesítmények sokszor kusza összessége. Viszont egy dolgot mindig is tisztán látok: ebben a csapatban nem én vagyok a pilóta, de még mennyire nem. Nem én vagyok a csapat vezetője sem, sőt még csak a bokszutcai brigád tagja sem vagyok. Ugyanis mindenki sokkal jobban tudja és teszi a dolgát a helyén, mint arra én valaha is képes lennék. Én csupán a Safety Car vagyok, aki ha olaj kerül a pályára, bejön a mezőny elé, utat mutat míg elhárul a veszély és utána kiáll a forgalom útjából, mert tudja jól, hogy nélküle sokkal gyorsabb a futam.

A sikerünk titka, hogy tele vagyunk jobbnál jobb pilótákkal, csapattagokkal és csapatvezetőkkel, akik a maximumot hozzák ki magukból és egymásból nap mint nap. Ha pedig véletlen akadály kerül a pályára, jövök és utat biztosítok nekik. Így működünk mi, ez a Mystic Nails sikerének a titka.

Mit gondolsz, Te is beleillesz ebbe a kivételes csapatba?

Gyimesi László
Ügyvezető igazgató

Gyimesi László

Így látják azok, akik már velünk vannak.

Embedd video

Csapatunk létszáma

Elfogyasztott ingyen KV-k száma (becsült)

10-es skálán céges masszőrünk minősítése

fiúk százalékos aránya

Mystic Nails Team

Jelenleg nincs nyitott pozíció. Azonban ha így is érdeklődnél, nyugodtan tedd meg és felkeresünk amint megnyílik egy számodra testhezálló pozíció.

Érdeklődés küldése