Gyimesi Dóra

Gyimesi Dóra - Mystic Nails

Az életem a szakmám!

Idestova csaknem 20 évvel ezelőtt kezdődött a szakma iránti érdeklődésem, mely gyorsan átcsapott szerelembe.

2000-ben végeztem el az OKJ-s képzést és rögtön beültem egy szalonba dolgozni. Izgalmas így visszagondolni, hisz akkor még nem léteztek a piacon körömágy hosszabbítók, színes zselék... stb., csak clear és fehér zselé. A porcelán rendszer is hasonló felhozatalban ”pompázott”, ugyanakkor a körömlakkok virágkorukat élték.

Emlékszem még lakkal festettem arcokat egyes díszítő versenyekre, ami bizony nem volt egyszerű, de annál nagyobb kihívás volt.

Díszítő versenyeket egy idő után nem éreztem kihívásnak így belevágtam a technikai versenybe és nem is akár melyikbe,rögtön a Londonban minden évben megrendezett Nailympics lett a kitűzött cél.Első nekifutásra 2012-ben 2x-es Olimpiai bajnok lettem Épített porcelán és Stiletto kategóriában.

Nem sok versenyen vettem részt a karrier utam során, de kíváncsiságom, hogy próbára tegyem magam ebben a világban is hajthatatlan volt.

Szeretetem a szakma iránt mindig határtalan volt és minden technikában,díszítésben,anyaghasználatban a legjobbat akartam kihozni magamból.

Soha nem hátráltam meg ha vmi nem úgy sikerült elsőre ahogy kellett volna. Képes voltam hajnali 3 órára bemenni a szalonba, hogy gyakoroljak.A tanulóimnak is mindig ezzel példázok, hogy időt kell szánni a gyakorlásra.

Hisz mennyire igaz a következő mondás: Gyakorlat teszi a mestert!

Hét év szalon munka után mertem álmodni egy nagyot és létrehoztam egy saját műköröm alapanyag családot a Mystic Nailst. Mely mára már egy nagy családdá nőtte ki magát.

1 éve pedig elkezdtem a Mentor Programot, hogy segítsek mindazoknak akik bizonytalanok a munkájukban és félnek elindulni a pályán.

Horesnyiné Gitta

Horesnyiné Gitta - Mystic Nails

Szerelem első látásra

Sziasztok! 5 éve vagyok a Mystic Nails Hungary nemzetközi szakoktatója.

Nálam szerelem lett első látásra ez a csodálatos szakma.
A katalógusokban mindig gyönyörködtem a szebbnél szebb műkörmös fotókban, de amikor életemben először láttam extrém körmöt, felmerült a kérdés bennem: "HOGYAN??"

Nem hagyott nyugodni a gondolat így be iratkoztam egy Okj-s tanfolyamra és ezzel elindult a lavina. Immár 8 éve vagyok töretlenül a munkám szerelmese.

Ami igazán közel áll hozzám az Extrém formák a ( speciális formák ) Zselés Szalon technika és az Egymozdulat akril virágok.

A munkáim során mindig első a pontosság és a precizitás, amire a hétköznapokban is törekszem. Magammal szemben nagyon maximalista, és kritikus vagyok, legyen ez a díszítés vagy a technika.

Igyekszem mindig fejleszteni magam és nyomon követni az épp aktuális trendeket.

Szívügyem képzéseim során minden általam szerzett tudást átadni a szakmabeli kollégáimnak/kolléganőimnek és hatalmas öröm, mikor látom a fejlődésüket, úgy, mint az is, amikor a későbbiekben a tudásvágytól vezérelve bátran fordulnak hozzám.

Eredményeim:

2013. Nyári Színkavalkád szalonköröm verseny- Különdíj.
2013. Őszi díszítő verseny 3. Hely.
2013. Nőiesség dicsérete szalonköröm verseny- 2. Hely.
2014. Miskolc Kupa Műköröm Díszítő Verseny Stiletto XXI. Századi Mennyasszony 2.Hely.
2014. Érd MBA Nemzetközi Műköröm Építő Zselés Felnőtt Verseny 1. Hely.
2015. Miskolc Kupa Műköröm Építő Zselés Felnőtt Verseny 3. Hely.

Bodó Zita

Bodó Zita - Mystic Nails

A műkörmös szakmába vendégként szerettem bele.

Sziasztok, Bodó Zita vagyok! „A lelkesedés általában automatikusan jön, amikor valaki megtalálja a hozzá leginkább illő munkát, s azt teszi, amit legjobban szeret.”(Napoleon Hill)

A műkörmös szakmába vendégként szerettem bele. Éreztem én is ezt szeretném. Önállóan létrehozni valami szépet, amivel magamnak és másoknak is örömet szerzek.

2008. évben szereztem meg a kéz- és lábápoló, műkörömépítő szakképesítést. A képesítés megszerzése óta folyamatosan képzem magam tanfolyamokon a műkörömépítés és a díszítés területén is. A szakmámból a műköröm díszítés ezen belül is a síkbeli díszítés a szenvedélyem. Folyamatosan igyekszek mennél több technikát elsajátítani zselével, akrillal, akvarellel.

Szakmai kihívásnak tartottam a versenyeket, ezért több alkalommal megméretettem magam.

Eredményeim:

III. Mezőtúri verseny körömdíszítő kategóriában 2. hely (2010.évben)
Nail Star körömdíszítő verseny Különdíj (2010.évben)
IV. Mezőtúri verseny körömdíszítő kategóriában 3. hely (2011.évben)
Crystal Nails Körmösnap TIP-BOX zselé/porci/akril mix kategóriában 2. hely (2011.évben)
Szabolcs Kupa Nemzetközi Műkörömdíszítő kategóriában 2. hely (2012.évben)
Crystal Nails Körmösnap síkbeli díszítő kategóriában 2. hely, fantasy díszítő kategóriában 3. hely, összetett 2. hely (2012. évben)
Crystal Nails Körmösnap TIP-BOX zselé/porci/akril mix kategóriában 2. hely (2012. évben)
Szabolcs Kupa Nemzetközi Műkörömdíszítő kategóriában 1. hely (2013. évben)
Beauty Forum VI. Nail Art Magyar Kupa Flat kategória 1. hely (2013. évben)
Beauty Forum WorldCup Nail Art Flat kategória 5. hely (2014.évben).

Örülök, hogy egy ilyen csapat tagja lehetek, mint a Mystic Nails.
Tudásomat, tapasztalatomat a jövőben szeretném megosztani másokkal is.

Hajdúné Bódi Reni

Hajduné Bódi Reni - Mystic Nails

Már kiskoromban is imádtam festegetni

Sziasztok! Hajduné Bódi Renáta vagyok, nemrég csatlakoztam a Mystic Nails csapatához, ami hatalmas megtiszteltetés számomra.

Már kiskoromban is imádtam festegetni, és ez az egész életemet végig kiséri. Megtaláltam a számomra megfelelőbb szakmát, ahol kiélhetem a kreativitásom. Imádok alkotni és újdonságokat kitalálni és azokat megvalósítani. Ami a legközelebb áll a szívemhez az a zselés festés és a 3D díszítés.

Hogy miért kezdtem bele az oktatásba?
Mert imádom látni a fejlődéseteket!

Tudom, hogy minden kezdet nehéz, de mindenki képes a fejlődésre! Igyekszem minden eddigi megszerzett tudásomat átadni és szeretem látni, amikor egyetlen alkalomnál már szemmel látható a fejlődés a diákoknál.

A képzéseken nem csak arra ügyelek, hogy a teljes tudásomat átadjam, hanem hogy a diákok inspirálójának és pozitívan távozzanak a képzésekről.

Ügyelek, hogy a diákoknak lelki támogatást is tudjak nyújtani hiszen, mi is elkezdtük valahol, ami tudjuk, hogy nem egy egyszerű dolog. Főként, hogy ebben a szakmában folyamatosak az újdonságok és rengeteg új anyagot fejlesztenek ki, amivel lépést kell tartani.

Versenyeredmények:

NailStar XIII. Verseny 3. Helyezés
NailStar XIV. Verseny Külön Díj

Hancsók Petra

Hancsók Petra - Mystic Nails

Célom, hogy felszínre hozzam mindazt a tudást és technikát, amivel kifejezhetem önmagam és másokat is segíthetek ezáltal ezen az úton

Sziasztok, a nevem Hancsók Petra

Eredetileg kozmetikusnak tanultam és végeztem az érettségi után, amit szerettem ugyan, de valahogy azt éreztem, hogy nem tudom minden kreativitásomat kiélni benne.

Az önmegvalósítás külföldre terelt, ahol először szembesültem a ténnyel, hogy az évek során védjegyemmé vált műköröm nélkül én nem ÉN vagyok. Ekkor "szólított" először ez a szakma, ami mára már szerelemmé avanzsált.

Azóta folyamatosan azon dolgozok, hogy a legjobbat hozzam ki magamból. A kezdeti lelkesedés segített elindulni a pályámon, de a kitartásom,a szakmai alázatom és a munkám iránti rajongásom az, amivel elértem, hogy a Mystic Nails Műkörmös csapatának tagja lettem!

Mottóm, hogy én ugyanazt akarom, mint mindenki más, csak én jobban!

Erősségeim a zselés technika, a Silk,a zselés és akril díszítés, de természetesen gyakran készítek extrém formákat.

Célom, hogy felszínre hozzam mindazt a tudást és technikát, amivel kifejezhetem önmagam és másokat is segíthetek ezáltal ezen az úton.

Zelenyák Mary

Zelenyák Mary - Mystic Nails

Számomra az az igazi boldogság, amikor a sikerélményt meglátom a tanulóim szemében

A Mystic Nails Junior Trénere.

Ha visszatekintek az eddigi életemre, azt látom, hogy a művészet, a szép dolgok mindig is mellettem álltak és végigkísértek az évek során. Emlékszem, amikor kamasz voltam, mindig saját magamnak festettem a körmöm és már akkor próbáltam valami olyat kitalálni, amit még sehol nem láttam. Mindig is szerettem festeni és az összes iskolai füzetem tele volt rajzokkal, amiért kaptam is tanátaimtól :) Amikor választani kellett, hogy mit is akarok tanulni a középiskola után, nem volt kérdés, hogy a képzőművészeti főiskolára mentem és sikeresen le is diplomáztam. De ez nem volt elég, mert mindig is vonzott a szépségipar és 2003-ban elvégeztem a Kéz- és lábápoló, műkörömépítő OKJ-s képzést. Akkor kezdődött az igazi életem, mert az, amit csinálok nekem a NAGY szerelmem, a hobbym és a szenvedélyem! Imádok oktatni, átadni évek alatt megszerzett tudásomat. Számomra az az igazi boldogság, amikor a sikerélményt meglátom a tanulóim szemében! A precizitás, kreativitás, kitartás és a sok gyakorlás azok a dolgok, amik a munkám során a tökéletes végeredményhez vezetnek!

Versenyeredmények:

Magyar nemzeti műkörömépítő bajnokság 2018 - Gépi manikűr - 3 hely
Royal Beauty 2019 (Ukrajna) - Pink&White profi kategória - 2 hely
Royal Beauty 2019 (Ukrajna) - Tökéletes körömfelület kialakítása gél lakkal - 3 hely
ÉBEN Nail’s Dunaújváros Cup 2019 - Pink&White profi kategória - 3 hely