Marketing Vezető

Munkavégzés helye: Szeged

Jelenzkezz hozzám Marketing Vezetőnek

Jelentkezz MARKETING VEZETŐNEK hozzánk!

De csak ha jobb vagy nálam…

Ezt az álláshirdetést nem a Mystic Nails Hungary Kft. adja fel, hanem én, Gyimesi Laci, a cég ügyvezetője. Kezdés gyanánt egy mondatban el is mondom a vezetői hitvallásom és ebből máris érteni fogod, miért így fogalmazok. Én abban hiszek, hogy a cégem attól kivételesen sikeres, hogy olyan emberek a munkatársaim, akik a saját szakterületükön sokkal jobbak, okosabbak, ügyesebbek és rátermettebbek, mint én. Jobb emberekkel veszem magam körül, mint én magam. És iszonyúan büszke vagyok rájuk! Ők a cég legfőbb értékei, egyúttal pedig a Mystic Nails sikerének titka és záloga.

Mi is az a Mystic Nails? Magyarország egyik legnépszerűbb műköröm márkája, mely kis hazánkon kívül immár több mint 30 országban van jelen. Nézz szét itt a honlapunkon ha szeretnél többet megtudni rólunk.

Most pedig új marketing vezetőmet keresem, én személyesen. Mégpedig a fenti analógia szerint azt a marketing vezetőt, aki a saját szakterületén jobb nálam. Annyi talán a nehezítés itt, hogy a marketinghez – ha nem is túl sok, de azért - némi közöm nekem is van. Grafikusnak vagy informatikusnak sokkal könnyebb dolgod lenne jelentkezni, de te történetesen marketinges vagy, szóval már csak egy kérdés maradt: jobb marketinges vagy mint én? Ha igen, akkor jelentkezz, mindenképp szeretnélek megismerni!

Okkal merülhet fel a kérdés, hogy milyen marketinges vagyok én, ha már ez a mérce. Ha esetleg hallottál már a Brandesfiú-ról akkor nagyjából tudhatod, ha nem és kíváncsi vagy rá, akkor nézz utána Facebookon, LinkedIn-en vagy itt: https://brandesfiu.hu/

Szintén okkal merülhet fel, hogy nem-e nagyképű dolog magamat mércének beállítani? De az. Viszont felesleges köröket futni meg nagyon drága olyan jelentkezések menedzselésével, amik nem relevánsak. Szóval megragadok minden lehetőséget, hogy egyértelműsítsem az elvárást és annak alapjául szolgáló hitemet. Ha emiatt nagyképűnek gondolsz, nos, belefér az imidzsembe. Ha pedig megismerkedünk, majd úgyis rájössz igazán mi fán termek ;)

A pozi elnyerésének feltétele, hogy
- jelentkezz az állásra az alábbi formon vagy a [email protected] email címen
- a jelentkezésed alapján úgy érezzem, mindenképp szeretnélek megismerni
- az interjú során elkápráztass a tudásoddal és a személyiségeddel
- meggyőzz, hogy a lehető legjobbat teszem a cégemmel, ha munkatársak leszünk
- versenyszférában marketing területen legyen legalább 3 éves tapasztalatod
- magabiztos angol nyelvtudással rendelkezz (nyelvvizsgád nem érdekel van-e)

Téged kereslek, ha:
- kreatív vagy és szereted a formabontó megoldásokat
- merész vagy, de nem pimasz (na jó picit az is lehetsz, de tiszteletlen semmiképp)
- hiszel a bullshit-mentes, őszinte, bevállalós marketing kommunikációban
- nem csak hiszel benne, de tudod művelni is
- nem derogál adminisztrálni, mert bizony azt is kell
- tudsz és szeretsz rendszerekben dolgozni és gondolkodni
- stratégia felállítása és cél kijelölése nélkül nem gányolsz munka címén
- imádsz csapatban működni, amihez a fantasztikus team már adott, ők fognak a kezed alá dolgozni
- képes vagy összefogni és irányítani a projekteket, valamint azok szereplőit
- kérsz és nem utasítasz
- ismered a „köszönöm” és „szívesen” ritka magyar kifejezéseket, amiket mi is használunk
- etikusan gondolkodsz, számodra fontos érték a tisztesség
- csak olyan helyen érzed jól magad, ahol megbecsülnek

Nem baj, ha
- semmi közöd a szépségiparhoz, legtöbbünknek ugyanígy nem volt kezdéskor
- nincs egyetlen darab diplomád vagy más bekeretezett okleveled sem, ami arról tesz tanúbizonyságot, hogy végig hallgattál X év alatt Y előadást valamilyen felsőoktatási intézményben
- nem vagy beoltva
- be vagy oltva
- nem vagy még, de gondolkozol vagy be vagy, de már megbántad
- nem nézel TV-t és híradót (sőt ez utóbbi előny)

Mi lenne a feladatod? Semmi. Neked nem feladatod lesz, az más cégeknél van. Neked itt FELELŐSSÉGED lesz. Mint ahogy minden munkatársamnak is. Nálunk nem munkakörök vannak, hanem felelősségi körök. Így például a te felelősséged az lesz, hogy a Mystic Nails márka marketing kommunikációja és aktivitása a márka alapértékeivel korrelálva olyan egyedi, formabontó, ugyanakkor őszinte és szeretetreméltó legyen, ami a szakmai hitelességünkkel és az általunk képviselt minőségi színvonallal egybeolvadva ellenállhatatlan választási alternatívát kínál a műkörmösök számára.

Picit részletesebben felelős leszel:
- marketing stratégia felállításáért, felülvizsgálatáért, megvalósításáért
- marketing kampányok kidolgozásáért különböző stratégiai célok mentén
- értékesítést támogató marketing kommunikációért
- brand awareness-t támogató marketing kommunikációért
- a kitűzött célok mentén felállított marketing stratégia teljesüléséért
- a projektekbe bevont kollégák vezetéséért, koordinálásáért
- a vállalt határidők teljesüléséért
- éves nagy rendezvényünk menedzseléséért: https://kedvencmukormosoknapja.hu/
- termék újdonságok promóciójáért
- CSR és PR projektek menedzseléséért
- sajtókapcsolatok ápolásáért

Online és offline marketing felületeink, melyek rendelkezésedre állnak:
- Webshopunk: https://webshop.mysticnails.hu/
- Márka imázs oldalunk: https://mysticnails.hu/
- Hírlevél
- Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/MysticNailsMagyarorszag
- Zárt Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/546215165971279
- Insta oldalunk: https://www.instagram.com/mysticnailsofficial/
- Youtube csatornánk: https://www.youtube.com/@MysticNailsOfficialChannel
- Tik-tok oldalunk (még most kezdjük): https://www.tiktok.com/@mystic_nails_official
- Éves termékkatalógusunk (130 oldalas print kiadás)
- Rendezvényünk (Mystic Day, a Kedvenc Műkörmösök Napja)
- Éves díjátadónk: Év Műkörmöse - https://evmukormose.hu/
- Sajtókapcsolatok

Akik a munkád során segítségedre lesznek:
- egy dedikált marketing asszisztens, aki jobb kezedként leveszi válladról a feladatok egy részét, főleg ami az operatív megvalósítást illeti. Így a te reszortod főként az öltetek kitalálása, azok gyakorlati megvalósításának részletes kidolgozása, ehhez a felelősök kijelölése és bevonása valamint a projekt összefogása és a terv szerinti megvalósulás ellenőrzése lesz, nem pedig az idő- és energiarabló operatív sziszifuszi tennivalók.
- egy három fős grafikus team, akik képi és videós kreatívokban is bármit képesek megvalósítani, amit szeretnél. Hozzáteszem, mi szeretjük őket is kibontakozni hagyni, ők sem végrehajtó droidok, mint ahogy te sem. Célt és irányt jelölsz majd ki számukra és ők melléteszik a saját ötleteiket. És van nekik bőven ;)

Mit kínálunk, avagy miért érdemes jelentkezned hozzánk?
- Nálunk garantáltan kiteljesedhetsz szakmailag.
- Megvalósíthatsz olyan kreatív ötleteket, formabontó és egyedi kampányokat, amikre régóta vágysz.
- Te irányítasz. Engem a cél, a vállalt határidő és az eredmény érdekel, ezen túlmenően mindenben szabad kezet kapsz és teljes felhatalmazást, hogy kihozhasd magadból a legtöbbet. Persze mindezt a cég - és így a tulajdonosok - értékrendjével egyező, etikus kereteket szigorúan megtartva, valamint a márka alapértékeihez hűen.
- Megelőlegezett bizalmam 100%-ban a tiéd lesz, mint minden kollégámé, így neked egy dolgod lesz csupán: élni vele. Ezzel kapcsolatban egy szabályom van: megelőlegezett bizalommal korlátlan mennyiségben lehet élni, viszont visszaélni csak egyszer.
- Nemzetközi szinten is ütős csapattal dolgozhatsz együtt, akik szakmailag toppon, emberileg pedig nagyon rendben vannak. Finnyásak vagyunk, csak jó fej kollégákkal szeretünk dolgozni, de ez neked – ki szintén jó fej – csudi jó hír.
- Ingyen KV és havonta fél óra masszázs jár munkaidőben. Komolyan. Szóval ha eddig hezitáltál most már tuti beadod a jelentkezésed.
- Minden szülinapot, névnapot és egyéb céges eseményeket megünneplünk, rendszerint közös sütizéssel, így diétázók kíméljenek vagy már most adják fel.

Szerintem olyan időket élünk, hogy az is érdekelhet, vajon mennyire válságálló a cégünk?
- Tavaly volt a 15 éves születésnapja a cégünknek. Keress rá hány KKV éli meg ezt a kort Magyarországon és rájössz, milyen kivételesen harcedzettek vagyunk. Ráadásul ezidő alatt folyamatosan fejlődtünk mind létszámban, mind pedig árbevételben és eredményben.
- A szépségipar igen szerencsés szegmens, mondhatni kimondottan válságálló.
- Cégünk a 2008-as gazdasági világválság idején épp 1 éve működött. Nem, hogy túléltük, de nyertesen jöttünk ki belőle. Most is ez a terv ;)
- Deviza kiadásainkat fedezi a deviza bevételünk (mivel a teljes bevételünk több mint harmada külföldről származik), így nem vagyunk kitéve a harmatgyenge forint árfolyamnak.
- Üzleti modellünkben minimális az üzemanyag felhasználás, így az üzemanyagár emelkedésnek gyakorlatilag elhanyagolható hatása van a költségeinkre.
- Ami a sok céget most csődbe kergető rezsiköltségeket illeti: évekig fix áron kapjuk még az áramot és a gázt, ráadásul most készült el a napelemes új telephelyünk. Előre gondolkodtunk. Szokásunk.
- A covid miatt 2021-ben a műkörmös szalonok fele (vagyis a vevőink fele) bezárt. Ebben az időszakban +70%-ot nőtt a bevételünk. Hogyan? Mondtam, hogy kreatívak vagyunk, remélem te is, mert ehhez kellett sütnivaló. Interjún elmondom, hogy csináltuk, ha eljutunk odáig ;)
- Zéró hitelállományunk van, nem törlesztünk semmit egyik hitelintézetnek sem, ami a mostani kamatkörnyezetben igen hálás sztori.
- Nulla kintlévőségünk van. (Nálunk mindenki előre fizet.)

Dióhéjban ennyi. Ha érdekel a dolog és beleillesz a képbe a fentiek alapján, akkor ne habozz tovább, jelentkezz most! Egyúttal a jelentkezésed során a fényképes önéletrajzod mellé küldd el kérlek, hogy mi a véleményed erről az álláshirdetésről. Miért jó, miért rossz? Miért tetszik, miért nem? Kíváncsi vagyok a szakmai és személyes véleményedre is, mert biztos vagyok benne, hogy nem feltételen van átfedés mindenhol. Elemezz, kritizálj, javasolj! Adj visszajelzést, miként értékeled ezt az álláshirdetést marketinges szemmel. Küldhetsz ám videót is ahol mindezt elmondod, sőt ha így teszel külön előnyt élvezel azokkal szemben, akik csak írásos formában jelentkeznek. Cserébe én is küldök itt egy videót, hogy lásd milyen szemléletmóddal és marketinggel építjük mi a Mystic Nails márkát: https://youtu.be/WNaIe0u4Ylk

Munkavégzés helyszíne: Szeged
Távmunka, home office: van minden is, de csak idővel. Ne ezzel indíts szerintem az interjún ;) Munkaidő: Hétfőtől péntekig, napi 8 órában. Kezdés reggel 07:30-kor vagy 08:00-kor választás szerint.

Várom a jelentkezéseket az alábbi form kitöltésével, nettó fizetési igény megjelölésével.

Jelentkezés a munkakörre

Az alábbi felületen leadhatod álláspályázatodat, amelynek rögzítéséről automatikus visszajelző e-mailt fogsz kapni az e-mail címedre. Az űrlap kitöltése során kötelező megadni a *-gal jelölt mezőket. (A csatolt dokumentumok mérete max. 3 MByte lehet!).

Személyes adatok
Elérhetőségek
Nettó bérigényed
Rólad