MYSTIC NAILS HUNGARY Kft eszközpark fejlesztése

2022-05-04

MYSTIC NAILS HUNGARY Kft eszközpark fejlesztése

A kedvezményezett neve: MYSTIC NAILS HUNGARY Kft.

A projekt címe: MYSTIC NAILS HUNGARY Kft eszközpark fejlesztése

A szerződött támogatás összege: 13 814 569 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 70 %

A projekt fizikai befejezésének napja: 2021.09.29.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01777

 

A projekt tartalmának bemutatása:

A pályázat megvalósítása során a Mystic Nails Hungary Kft, a Szeged, Árvíz utca 61. szám alatti székhelyén az alábbi tételeket szerezte be:

  1. Mimaki UJF-3042MkII uv tárgynyomtató (2 db)
  2. TP 6000 keretes pántológép
  3. UGP S1 Polcrendszer
  4. Metrilab TB110 asztali címkéző

Az MYSTIC NAILS HUNGARY Kft. vállalta, hogy 2020. április havi, az adóhatóság nyilvántartásában szereplő foglalkoztatotti létszáma legalább 90%-ának megfelelő számú munkavállalót foglalkoztat a megvalósítási időszak során.

A Mimaki UJF-3042MkII uv tárgynyomtató a termékek logózását hivatott megvalósítani, mely nélkül csak elavult tamponnyomási technológiával lehetne ezt megvalósítani, de minőségben és hatékonyságban a két technológia között óriási a szakadék. Ezen innováció rendkívüli mértékben felgyorsítaná a termelést és minőségi javulást eredményezne a végtermékben is. A TP 6000 keretes pántológép automata megoldás lévén rendkívül módon felgyorsítja a már bedobozolt rendelések lepántolását, mely nagyon fontos, ahhoz, hogy a nagyobb, súlyosabb dobozok – és a bennük lévő áru – sértetlenül megérkezzenek akár távoli országokba is viszonteladó partnereinkhez. Az elektromos ragasztószalag adagoló gépek működésüket tekintve gyorsabb és pontosabb dobozolást tesznek lehetővé, valamint költséghatékonyabb és esztétikai szempontból is szebb megoldás a hagyományos ragasztószalaghoz képest, nem is beszélve arról, hogy környezetterhelési szempontból sem mindegy, hogy papír vagy műanyag alapú ragasztószalagot használunk dobozaink lezárásához. Cégünk életében a minél öko-tudatosabb működés prioritás, mely törekvéseinket számos díj esetén jutalmazták már. Az UGP S1 Polcrendszer jelenleg esszenciális szükséglet ahhoz, hogy a késztermékek és a göngyöleg egy részének tárolása helytakarékosan és a vállaltirányítási rendszerben alkalmazandó polcrendszer lokalizációt támogató módon megvalósítható legyen, mely a rendelések összeszedésében jelent majd nagy segítséget ,valamint a beszerzést támogatja majd a raktározási infrastruktúra fejlesztése révén.