MagyarBrands 5×

2022-11-29

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy a műköröm márkák közül egyedülálló módon 2018 óta már 5. alkalommal nyeri el cégünk a MagyarBrands díjat.

Ráadásul a Kiváló Munkáltatói és Kiváló Üzleti márka díjazás után most először, mint Kiváló Fogyasztói Márka is megkaptuk az elismerést. A díjat a Szakmai bizottság a márka hírneve, a márka ismertsége és kedveltsége alapján ítéli oda. Ez utóbbit az Impetus Research Kft. független Piackutató Intézet fogyasztói kutatása alapján értékelik.

A MagyarBrands kiválasztási folyamata rendkívül komplex: többlépcsős vizsgálat során a fogyasztók és a szakértők egybehangzó véleménye alapján történik. Bírálóbizottsága azon hazai vállalkozásokat hivatott díjazni, amelyek kiemelten fontosnak tartják a minőséget, a hazai értékeket, és a munkavállalók iránti elkötelezettséget.

Nagyon hálásak vagyunk a bizottságnak, a munkatársainknak és nem utolsósorban a vásárlóinknak, hogy hozzásegítenek ahhoz, hogy Magyarország legtöbbet díjazott műköröm márkája legyen a Mystic Nails Hungary!